Cultura

Els museus amplien horaris i estableixen reserves a la carta

Aquells que estan tancats podran obrir per a grups a partir del 24 de febrer

Espai Columba MuseuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els museus sota la gestió del Govern continuen adaptant-se a les dades epidemiològiques i a la situació de mobilitat amb els territoris veïns. El ministeri de Cultura ha anunciat nous horaris a partir de dimecres 24 de febrer, així com noves activitats per atreure el públic local.

Així doncs,la Farga Rossell, el Museu Nacional de l’Automòbil i la Casa Rull establiran reserves a la carta, i les visites es faran exclusivament sota reserva prèvia a laCentral de reserves dels museus al telèfon i al correu electrònic museusandorra@gmail.com. Els horaris per a les visites són de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i de 15 h a 18 h i els diumenges de 10 a 14 h.

Per la seva part,la Casa de la Vall i l’Espai Columba seguiran oberts al públic de dimecres a dissabte de 10 h a 14 h i de 15h a 18 h i els diumenges de 10 h a 14 h (l'Espai Columba obrirà els diumenges una hora més tard). També seguiran obertsel complex museal de la Casa Museu d’Areny-Plandolit, tot i que en un horari més reduït que els anteriors espais. Serà divendres i dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 18 h i els diumenges de 10 h a 14 h.

D'altra banda, durant el febrer es manté obert el cicle 'Canya als museus' que impulsa activitats durant els caps de setmana per atreure el públic local. Aquest dissabte,Olga Armengol representarà ‘El conte de l’Ona i la Laia. Un viatge a l’Andorra d’abans’.Hi haurà dues representacions (a les 11.30 h i a les 12.30 h), al Museu Casa d’Areny-Plandolit. El preu és de 4 euros i cada nen ha d’entrar acompanyat d’un adult, tot i que només pagarà el nen.

Aquest diumenge 21, el mateix museu acollirà a les 12 h un joc d'escapada l'Enigma de l'escriptor, pensat per a un sol nucli de convivència habitual. El joc, que permetrà conèixer la història d’una de les nissagues més importants del país, faràque els participants es posin en la pell de Joan Peruga quan escrivia la novel·la 'Últim estiu a Ordino'. És una activitat pensada per majors de 16 anys i té un preu de 6 euros per persona.

tracking