Pandèmia mundial

Els locals d'oci nocturn demanen poder reconvertir els negocis més àgilment

Espot i Gallardo s'han reunit aquesta tarda amb representants dels bars i locals d'oci nocturn

Un instant de la trobada d'Espot i Gallardo amb els representants dels bars i oci nocturnFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s'han reunit aquesta tarda amb els representants del sector de la restauració i dels locals d'oci nocturn per tal de conèixer de primera ma els seus neguits arran de la situació actual. En la trobada, els membres del sector de l'oci nocturn han demanat poder reconvertir els seus negocis d'una manera més àgil, i així poder obrir d'una manera diferent amb la incorporació d'una activitat complementària, com pot ser la inclusió d'un servei de cuina o aperitius. Gallardo ha destacat posteriorment que la voluntat del sector és treballar i no 'sobreviure' únicament dels ajuts que reben de Govern, i ha assenyalat que estudiaran la manera de com fer realitat aquesta petició. En aquest sentit, ha indicat que es mirarà si es pot buscar una manera diferent a l'habitual per reconvertir els negocis. Cal recordar que el mes vinent farà un any que els locals d'oci nocturn no poden obrir.

D'altra banda, pel que fa als bars, Gallardo ha comentat que estudiaran també la demanda dels bars d'obrir fins a les 9 h, i traslladaran la petició al comitè tècnic de Salut. En aquest sentit, tant Gallardo com el ministre Joan Martínez Benazet han avançat que aquesta flexibilització dependrà de la situació epidemiològica, que actualment està en fase de millorar.

Finalment, Espot i Gallardo han traslladat als dos col·lectius que la voluntat del’Executiu és reforçar encara més el diàleg i el contacte directe que s’ha mantingut fins ara entre els representants governamentals i el teixit econòmic del país.

tracking