Educació

El centre de formació d'adults costarà 300.000 euros

Els treballs de condicionament dels espais de l'antiga seu de la justícia duraran 12 setmanes

La Batllia obrirà a l'agost per agilitzar les causesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de formació d'adults, que es construirà a l'antiga seu de la justícia, costarà 296.817,06 euros. Així ho ha publicat Govern avui alBOPAdesprés d'adjudicar a l'empresaCoansaels treballs de condicionament dels espais de l'edifici de les columnes per ubicar-hi la nova escola, que tindran una durada de dotze setmanes. La millora consisteix en un canvi d'usi l'adaptació dels espais del'antigaseu de la justícia dels quals es preveu retornar part de la superfície al propietari amb lesconsegüentsmodificacions sobretotpel que fa ales instal·lacions.

El nou centre de formació d'adults comptarà amb dotze aules i ocuparà prop de 1.500 metres quadrats de l'edifici que fins fa uns mesos era la seu de la justícia. A la primera planta, de la qual s'utilitzaran 720 metres quadrats, s'ubicaran nou aules, a més de la sala de professors i un espai per a l'ús dels alumnes mentre que a la segona planta, de la qual s'usaran 750 metres quadrats, hi haurà tres aules més així com despatxos i altres instal·lacions de l'escola d'adults.

L'actuació es portarà a terme a la planta baixa i planta primera i l'altellmantindrà les seves funcions actuals, que són les de l'espai destinatals rastrejadorsde contactesde la Covid-19. Per això s'ha de tenir especial cura a no afectar el normal desenvolupament de les funcions de la plantaaltell, per la qual cosa s'ha de preveure un tancament provisional per la seva sectorització. Aquest tancament tindrà la funció d'aïllar del soroll i pols la plantaaltell.

tracking