solidaritat

Andorra Telecom reuneix 3.235 euros per a entitats benèfiques

La recaptació s'ha fet a través de diversos números de telèfon curts

Andorra TelecomAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomha recaptat 3.235 euros que anirandestinatsa Càritas Andorrana, Plataformes d'ONG i l'Unicef gràcies a les donacions que s'han fet a través de diversos números de telèfon curts de la parapública com el 120, el 121 i el 141. La xifra assolida enguany ésgairebéel 50%amb relació ala del 2019, quan es van arribar als 6.072 euros.

El telèfon 121 va reunir durant les festes de Nadal un total de 1.035 euros, que aniran destinats a Càritas Andorrana, que s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat i AndorraTelecom, que el cedeix gratuïtament i el promociona. El servei permetia els infants parlar amb els Reis Mags, el Pare Noel i el Tió, i va néixer fa15anys i des d'un primer moment Càritas Andorrana va ser la destinatària del 100% de l'import recaptat. Des de fa uns anys els diners recaptats es destinen al projecte d'Atenció Primària, un servei d'acollida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com alimentació habitatge, la salut, la roba, la soledat o eldesarralament.

El número 141, que la companyia cedeix a la Plataforma d'ONG'sd'Andorra, va recaptar durant el 2020 1.174 euros, que es destinaran a l'emergència per les explosions a Beirut que van deixar 202 morts i 6.500 ferits. Sota el lema "Beirut ens necessita" les organitzacions humanitàries estan ajudant a una ciutat que va quedar devastada.

El 120, que AndorraTelecomcedeix a Unicef Andorra ha recaptat aquest any1.026euros que es destinaran al projecte a Bhutan per millorar l'accés a una educació de qualitat als infants amb discapacitat. La iniciativa va néixerel 2019i des de llavors ha aconseguit millores en la inclusió d'aquests nens i prop de 110 professors ensenyen a les escoles i han rebut diferents formacions per ampliar coneixements i habilitats per donar suport a nens amb discapacitat i promoure una educació inclusiva.

AndorraTelecom, Càritas Andorrana i la Plataforma d'ONG'sd'Andorra agraeixen a totes les persones que durant el 2020 ifins al20 de gener del 2021 han participat en les campanyes.

tracking