Donació

MoraBanc reparteix 89.000 euros de les targetes solidàries a 21 entitats

Les aportacions sumen 1,13 milions des de l'inici del projecte el 2010

La directora de banca país de MoraBanc, Marta Riera, i el representant de clients del banc, Miquel Espiño CoedoMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La recaptació de les targetes solidàries de MoraBanc ha arribat a 88.979 euros al llarg del 2020 que l'entitat distribuirà entre 21 entitats socials del país, segons ha informat aquest migdia. Els diners s'han recollit amb les aportacions dels clients i del banc en un projecte que es va iniciar el 2010 que ha aconseguit sumar 1.137.518 euros que s'han entregat a les entitats col·laboradores que hagi escollit el donant.

Els diners provenen dels donatius i arrodoniments de les compres dels clients que participen en la iniciativa solidària segons els cèntims que tingui fixat cada client i el banc fa una aportació pel mateix import. Les entitats que més fons han rebut per les donacions de l'any passat han estat la Fundació Nostra Senyora de Meritxell amb 9.972, l'Unicef amb 9.225 i Càritas que n'ha rebut 7.970 per davant dels més de sis mil euros que s'han lliurat a Aina i al CAI La Gavernera.

El programa inclou a més a Infants del Món, IBO-Àfrica, Mans Unides, la Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, la Fundació Privada Tutelar, l'Associació Marc GG, l'Associació de Dones d'Andorra, la Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Andorra Telethon i FADEA, que ha estat l'última entitat que s'ha incorporat a la iniciativa solidària.

tracking