Pandèmia mundial

Més de 10.000 persones han superat la Covid

L'hospital baixa a 22 ingressats i a nou pacients amb ventilació mecànica

Planta de l'hospital preparada per als pacients amb Covid-19SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha sobrepassat avui les 10.000 recuperacions de pacients afectats per la Covid després de les 57 altes registrades en les últimes hores. El Govern ha informat que el total de recuperats des de l'inici de la pandèmia ara fa gairebé un any suma 10.022 persones en una jornada de disminució dels positius amb 17 contagis nous. La xifra global d'infeccions queda en 10.555 amb 426 casos actius, 40 menys que en el balanç d'ahir.

Les dades sanitàries de la pandèmia indiquen que ahir es va administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer a 83 persones i que l'hospital registra avui un ingressat menys per Covid que ahir amb un total de 22 malalts al centre amb el virus. Els pacients a planta baixen a 11 i la mateixa xifra es manté a l'UCI amb la novetat que hi ha nou persones intubades amb ventilació mecànica, una menys que en l'actualització de dilluns.

L'afectació del coronavirus al sistema educatiu es concreta en 17 aules en vigilància activa, de les quals quatre tenen tots els escolars aïllats a casa i els altres 13 tenen part dels alumnes confinats pels casos positius que s'hi han detectat. Salut manté en vigilància passiva una dotzena de classes.

tracking