Patinatge

El Palau de Gel acollirà dissabte classes del patinador Javier Fernández

L'esdeveniment es durà a terme bianualment i comptarà amb una sessió de patinatge inclusiu amb la participació dels joves de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

El Palau de Gel acollirà dissabte classes del patinador Javier Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El millor patinador espanyol i campió del món, Javier Fernández, crearà una acadèmia itinerant per als amants del patinatge sobre gel que passarà aquest dissabte pel Palau de Gel de Canillo. L'esdeveniment serà bianual i es durà a terme durant la temporada tardor-hivern a diverses ciutats espanyoles i a Canillo on es dedicaran jornades de 2 hores amb el professionals i els grups es formaran en funció del nivell dels assistents.

L'acadèmia de Javier Fernández tindrà un espai dirigit al patinatge inclusiu, ja que al país veí el patinador col·labora amb la Fundació Down Espanya i se celebrarà una jornada per conscienciar els alumnes de la importància de la inclusió, i a Andorra participaran els infants de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

Els horaris al Principat seran de les 7.30 a les 9.30 hores una classe de tecnificació amb els patinadors de la Federació, de les 9.30 a les 11.30 hores i de les 14.15 a les 16.15 hores la JF Academy i de les 11.45 a les 12.15 hores es farà el patinatge inclusiu.

tracking