Arrestat per conduir drogat i dur una arma de defensa il·legal

La policia ha efectuat nou detencions entre el 8 i el 14 de febrer relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol i/o estupefaents

La policia dona per fet que els violadors han fugitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de divendres un jove de23anys per conduir sota els efectes de les drogues i dur una arma de defensa que és il·legal. El jove va ser aturat mentre conduïa en una parada rutinària i va donar positiu en la prova de tòxics salivar. Els agents van fer el registre pertinent del vehicle, on tambéhivan trobar una "una petita porció d'haixix i marihuana" i un bastó telescòpic de defensa, el qual el seu port està prohibit.

Aquesta ha estat una de les nou detencions que la policia ha efectuat entre el 8 i el 14 de febrer relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcoholi/oles drogues. Les taxes més altes registrades en aquesta ocasió han estat la d'un altre jove de23anys amb 1,85 grams per litre en sang, la d'un resident de36anys que va donar 1,73 g/l i la d'un altre home de33anys que va causar un accident amb danys materials i que va donar 1,72 g/l i positiu en el control de drogues. Així mateix, es va arrestar un conductor de25anys amb una taxad'1,61g/l, un home de65anys amb 1,26 g/l, un resident de 34anys, amb una taxad'1,19g/l que va cometre una infracció de circulació, un jove resident de29anys que va donar 1,15 g/l i un resident de53anys amb una taxa de0,94g/l i que va ser aturat pels volts de les 17 hores del dissabte 13 de febrer.

tracking