Neu

Vallnord obrirà entre setmana fins a les 17 hores per les vacances de Carnaval

L'estació tornarà a l'horari habitual de les 9 a les 15 hores de dilluns a divendres a partir del 22 de febrer

Esquiadors aquest cap de setmana a PalVallnord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estació de Vallnord - Pal Arinsal obrirà el sector de Pal entre setmana de les 9 a les 17 hores durant les vacances escolars de Carnaval fins al 21 de febreramb un total de 21 de 27 pistes, un 70% del sector, 7 remuntadors i el restaurant Expresso, el de Pla de la Cot i el de Coll de la Botella.

La pista de trineus, les sortides en buggies, la tirolina Big Zip, els circuits d’orientació i les excursions amb raquetes al sector d’Arinsal estaran disponibles entre setmana de les 10 a les 15 hores i els cap de setmana fins a les cinc de la tarda. Pel que fa a l’esquí de muntanya, raquetes i altres activitats que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran habilitats amb les mateixes condicions amb pistes i circuits oberts de les 7 a les 22 hores, pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II, i descomptes a l’estació, entre altres. En cas de no disposar del forfet de temporada, el preu es mantindrà a 12 euros per dia.

El 22 de febrer l'estació tornarà a l’obertura entre setmana obertura fins al Pla de la Cot en horari de 9 a 15 hores i durant els caps de setmana, fins al Pic del Cubil, de les 9 a 17 hores.

tracking