Pandèmia mundial

Govern prepara ajudes als sectors econòmics per si les restriccions s'allarguen

Espot, Gallardo i Canals s'han reunit amb membres del sector del comerç i hoteler

Govern es reuneix amb els hotelers. Xavier EspotFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern està preparant una bateria d'ajudes noves per al març, en el cas que les restriccions en els països veïns es mantinguin i no hi hagi turisme en el tram final de la temporada. Així ho ha comunicat l'Executiu en la reunió que ha mantingut aquest matí amb els sectors econòmics turístics del país (la Unió Hotelera, Autèntics Hotels, la Cambra de Comerç, l'Associació de Comerciants de l'Eix Central i l'Associació d'Apartaments Turístics), en la qual aquests han traslladat els neguits i les problemàtiques que estan patint després d'11 mesos de pandèmia i restriccions. El cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la de Turisme, Verònica Canals, han estat presents en la trobada.

A més a més, s'ha acordat establir una taula de treball de caràcter setmanal, en la que el Govern hi centralitzarà l'actuació ministerial en Verònica Canals. Finalment, i en relació a la modificació dels ERTO, queda pendent el darrer tràmit que és la signatura dels Coprínceps, i es preveu que entri en vigor dimecres vinent.

Durant aquest cap de setmana, representants del Govern es reuniran amb els seus homòlegs francesos per tal d'abordar l'obertura de les pistes, com a mínim, per als residents espanyols. Aquesta trobada s'emmarca en les relacions de bon veïnatge amb França.

Govern es reuneix amb els hotelers al Centre de Congressos de la capital

tracking