El Ball de l'Ossa es retransmetrà dilluns per Facebook

El comú ha organitzat diversos actes per a la festivitat de Carnaval seguint els protocols de Salut

El Ball de l'Ossa es retransmetrà dilluns per FacebookComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Ball de l'Ossad'Encamp es retransmetrà en directe pel compte de Facebook de la comissió de festes el dilluns a les 16.15 hores, per tal d'adaptar la festa a les limitacions de la pandèmia. La representació es farà a l'aparcament de Prat de l'Areny, però les places limitades i les localitat ja estan exhaurides, fet pel qual es recomana seguir-ho per Internet. El programa de Carnaval també comptarà amb quatre espectacles musicals infantils durant el cap de setmana, com "Elsmúsicsde Bremen" que se celebraran al Pas de la Casa dissabte a les 16 hores, "La Blancaneu i els set nans" que es farà a Encamp a les 17.30 hores. Les mateixes obres canviaran de vila el diumenge i "Elsmúsicsde Bremen" es faran a Encamp a les 16.00 hores i "La Blancaneu i els set nans" al Pas a les 16:30 hores. Els espectacles es realitzaran a la Sala de Festes del Complex d'Encamp i a la Sala Polivalent del Pas de la Casa i cal reservar les entrades trucant a les oficines de turisme.

Les activitats per Carnaval comencen avui a les escoles on el comú d'Encamp ha fet repartiment de coca i xocolata i ha entregat un val de compra de 50 euros per a cada classe per a la compra del material per a la realització de les disfresses de carnaval, que els permetrà formar part del concurs escolar. Les aules guanyadores gaudiran d'una sortida a la neu amb activitats a la natura i trineus amb gossos.Aquest no serà l'únic concurs, ja que del 13 al 16 de febrer hi haurà el certamen de disfresses virtual amb diferents categories i amb premis d'experiències a la parròquiaen l'àmbit derestauració i activitats a la natura. El concurs està obert a tothom sense límit d'edat i cal enviar les fotografies amb les disfresses a carnaval@encamp.ad o al WhatsApp del comú al 653 200 i es premiaran les millors disfressesen l'àmbit infantil-de 0 a 3 anys, de 4 a 6 anys, de 7 a 12 anys i de 13 a 17 anys-, individual -majors dedivuitanys- i grup familiar. Els premis, depenent de la categoria,escentraran en experiències a la parròquia, com vals per als restaurants de 100, 150 i 200 euros, activitats a la natura com el múixing o nits d'allotjaments en espais singulars, com la cabana Piolet, el Domo o el Niu al Pla de les Pedres.

El mateix dia se celebrarà l'adaptació del Ball de l'Ossarealitzada per l'Esbart Sant Romà que tindrà lloc a les 12.30 hores a la Sala de Festes del Complex. La capacitat s'ha limitat al 30%, serà obligatori l'ús de la mascareta i l'entrada és gratuïta, peròs'aconsella reservar les entrades trucant al 731 490. Així mateix, del 13 al 17 de febrer es farà una exposició fotogràfica i audiovisual a la Sala de Festes del Complex Esportiu sobre els carnavals passats que es reproduirà, cada hora en punt, des de les 16 fins a les 20 hores el dilluns i dimarts.

El Carnaval acabarà el dia 17 a les 22 hores amb dos castells de focs que es podran gaudir a Encamp, des del Pont de lesRiberaigües, i al Pas de la Casa, des de l'antiga duana.

tracking