La capital engega un pla de mobilitat sostenible per als seus 490 treballadors

El comú inicia el procés per adaptar-se a la Llei de transició energètica i del canvi climàtic

Conxita Marsol i Davis Astrié, amb la nova imatge del comúComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha engegat el procés per establir un pla de mobilititat sostenible per al seu personal, que està format per 490 treballadors. D'aquesta manera es vol iniciar l'adaptació a la Llei 21/2018 d'impuls de transició energètica i del canvi climàtic, que estableix queles administracions han de promoure models de mobilitat sostenible privilegiant el transport públic i que tant les entitats públiques com les empreses de més de 100 treballadors han de disposar dels plans de mobilitat sostenible per al seu personal.

El cònsol menor, David Astrié, i el conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, han parlat amb els responsables dels diferents departaments comunals per tal de començar el procés per fixar el pla de mobilitat sostenible adreçat als treballadors del comú. L'objectiu de la capital és ser la primera administració pública a implantar-lo en els propers mesos.

De moment s'ha començat amb una fase de diagnosi de mobilitat del personal i properament esfacilitarà un qüestionari al personal i es procedirà a la recollida de dades que, posteriorment, seran analitzades per plantejar les diverses accions que conformaran el pla de mobilitat sostenible del comú. La voluntat és plantejar i debatre mesures concretes abans de l’estiu.

tracking