Turisme

Caldea activa la selecció de l'equip que dissenyarà l'hotel

L'spa termal preveu començar a construir el projecte a la tardor del 2021

Pedregal Caldea hotel de luxeMartin Imatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea ha començat a engegar la maquinària del projecte de l'hotel a la torre de vidre, el qual es preveu que estigui enllestit al 2023. L'spa termal ha informat que ha començat el procés de selecció de l'equip que dissenyarà el projecte, que pretén tenir una clara orientació a una arquitectura mediambiental.

Aquest procés es farà en dues fases, una primera de preselecció de candidatures i una segona de concurs d’idees en la qual només els equips finalistes hauran d’elaborar i presentar la seva idea. Els professionals col·legiats de qualsevol col·legi d'Andorra, Espanya i França amb experie`ncia en projectes similars podran optar al procés de selecció i l'equip final estarà format per un arquitecte, enginyers i tècnics especialistes en noves tecnologies.

D'entre totes les candidatures, se'n seleccionaran cinc, dels quals es valorarà el perfil tècnic de cada membre i el del grup, la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats, que han de tenir caràcter innovador i una clara orientació a una arquitectura mediambientalment conscient. Els equips seleccionats en aquest primer tram del procés podran participar en el concurs final d’idees en el qual ja hauran de presentar un primer esborrany amb la idea del projecte.

L'1 d'abril es confirmaran els finalistes de la primera fase i el procés culminarà el mes de juny amb l'elecció de l'equip del projecte Caldea Hotel.

tracking