Una trentena de grups d'infants participen en l'escola de neu

L'activitat es celebra al sector de Grau Roig i s'ha habilitat un dispositiu per complir amb el protocol contra la Covid

Una trentena de grups participen en el primer cap de setmana de l'escola de neuComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena de grups amb infants han iniciat aquest cap de setmana l'escola de neu que el comú d'Encamp organitza enguany al sector de Grau Roig fins a l'11 d'abril. L'activitat s'ha hagut d'adaptar a les mesures arran de la pandèmia i per aquestmotiuels grups esquiaran un dels dos dies del cap de setmana i són els familiars els que acompanyen els infants fins al punt de trobada per iniciar la jornada d'esquí.

El dissabte vaserel torn dels alumnes de 4 a 7 anys, que dividits en grups reduïts van gaudir deljardíde neu i de les primeres baixades sobre una neu marró a causa de la calima. Avui ha estat el torn dels grans, de més de8anys, que han practicat esquí, surf de neu i "freestyle" de les 10 a les 13 hores per tal que comencin ja esmorzats i evitar així el contacte amb espais tancats.

El comú ha fet un balanç positiu del primer cap de setmana de l'escola de neu que s'organitza a la parròquia des de l'any 1999 amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport, i en especial de les diferents modalitats d'esquí, entre els infants de 4 a 14 anys a un preu més assequible per a les famílies residents a la parròquia.

tracking