pandèmia mundial

Nova defunció a l'hospital per coronavirus

Una persona que estava ingressada a planta és la víctima 106 de la pandèmia en una jornada on Salut ha notificat 45 contagis nous

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona que estava ingressada a planta de l'hospital ha mort avui per coronavirus, segons ha fet saber el Govern aquesta tarda. La defunció és la 106 per la Covid al país i la segona que es produeix al centre hospitalari en les darreres hores, després que ahir també traspassés una dona que es trobava a l'UCI.

El decés s'ha produït en una jornada on Salut ha notificat 45 contagis nous i 41 altes que eleven la xifra de casos totals a 10.251 persones i 9.533 recuperacionsdes de l'inici de la pandèmia. El nombre de malalts per Covid ha augmentat a 612, tres persones més respecte ahir, mentre que a l'hospital hi ha 25 pacients, dels quals 15 es troben a la a planta i s'ha produït un nou ingrés a l'UCI, on són 10 les persones ingressades, totes elles sota ventilació mecànica. La planta Covid d'El Cedre segueix sense tenir cap padrí amb coronavirus.

Les escoles del país tenen 26 aules amb algun tipus de confinament, nou d'elles sota unaïllamenttotal i 17 de manera parcial. Salut també té sota vigilànciapassiva40 classes més.

tracking