Festivitat

Canillo repartirà botifarres per emportar per Carnaval

El comú ha programat una sèrie d'activitats on també hi ha concerts, un espectacle infantil i un concurs de disfresses per Instagram

Canillo celebrarà Carnaval de l'11 al 21 de febrerComú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha programat una agenda d'activitats pels dies de Carnaval destinat a tots els públics i respectant les mesures de seguretat contra la Covid i que arrencarà el dijous 11 i finalitzarà el 21 de febrer. El primer acte serà un concert d'obertura a les 19 hores a la plaça Carlemany que anirà a càrrec de la "Canillo'sbandtocant" i que tindrà un aforament màxim de 50 persones. L'endemà s'iniciarà un concurs a Instagram que durarà fins al 21 de febrer on els participants hauran de pujar fotografiesdisfressatsde manera creativa i en algun lloc de Canillo, etiquetar al comú, i poder guanyar així un val de compra per gastar als establiments de la parròquia. El dissabte 13 hi haurà un concert del grup de versions Hashtag, a les 18 i a les 19 hores a la pista del Palau de Gel, que costarà 5 euros si es ve disfressat, on s'inclouen l'entrada i el lloguer de patins, i que serà gratuït per a l'accés a grades tot i que cal reserva prèvia que es pot fer a través del web de l'equipament canillenc. Així mateix, el dissabte s'inaugurarà a l'entrada del Palau de Gel una exposició de sota el títol "Aquells anys de Carnaval amb la Dolors i la Ramona" que estarà disponible fins al 21 de febrer.

El comú també ha organitzat un espectacle infantil pel diumenge 14 que es farà a la sala poliesportiva de Perecaus. L'entrada serà gratuïta, peròcal fer reservaprèviai les places són limitades. El dilluns hi haurà una botifarrada popular a la plaça Carlemany, apte per a celíacs, però els assistents hauran de venir amb el seu vehicle i endur-se-la. Els tiquets es poden aconseguir a l'oficina de Turisme i al web del comú entre el 8 i el 14 de febrer fins a exhaurir les 400 racions amb un preu de 2 euros i una compra limitada de 5 tiquets per persona. El darrer esdeveniment serà el dimarts 16 amb una projecció de cinema d'animació del Festival d'Annecy amb el suport de l'ambaixada francesa que es farà a l'auditori del Palau de gel a les 18 hores, per a infants a partir de6anys, i a les 20 hores per a majors de13anys. Les entrades són gratuïtes amb reserva prèvia, que es pot fer al web del Palau de Gel.

tracking