pandèmia mundial

Mor una dona ingressada a l'UCI

La defunció esdevé la número 105 des de l'inici de la pan`demia al país en una jornada on Salut ha registrat 34 casos nous

La mort d'una dona eleva les víctimes per la Covid a 102Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pacient que es trobava ingressada a la Unitat de Cures Intensives per coronavirus ha mort avui per la infecció i la defunció esdevé la número 105 de la pandèmia des del seu inici al país.L'UCI compta ara amb 9 ingressats per Covid, tots ells sota ventilació mecànica, i l'hospital té avui un total de 26 malalts, dels quals 17 es troben a planta.

El ministeri de Salut ha notificat 34 casos nous per Covid en les darreres 24 hores i la xifra total de contagis des de l'inici de la pandèmia al país és de 10.206 persones. El nombre de malalts que actualment pateix coronavirus és de 609, 15 menys que ahir, i s'han donat 48 altes, fet que eleva les recuperacions totals a 9.492. La jornada de vacunació d'ahir va permetre administrar 21 vacunes més i ja són 1.277 les persones que l'han rebuda.

Les escoles del país tenen 25 aules tenen algun tipus d'aïllament, de les quals 8 es troben amb un confinament total i 17 de manera parcial, així com 35 que estan sota vigilància passiva.

tracking