Pandèmia mundial

L'hospital augmenta a 31 ingressats i els positius nous a 67

L'UCI baixa a 11 pacients, tots ells amb ventilació mecànica

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia de coronavirus deixa avui dos hospitalitzats més i 67 positius nous que augmenten el total des del març a 10.137 persones. Les dades fetes públiques pel Govern indiquen que hi ha 639 malalts actius, quinze menys que ahir, i 9.395 recuperacions amb la suma de les 82 altes registrades en les últimes hores.

La pressió assistencial s'incrementa a planta amb 20 afectats i es redueix lleugerament a l'UCI que acumula 11 pacients amb Covid, un menys que ahir, i tots ells intubats amb ventilació mecànica. El total de pacients ingressats pel virus queda així en 31 davant dels 29 d'ahir i les defuncions es mantenen en 103 òbits.

El procés de vacunació continua amb l'administració ahir de 83 dosis, que representen que ja s'han posat 1.221 vaccins del fàrmac de Pfizer. El ministre de Salut va estimar que amb la primera entrega de vacunes que va arribar al Principat n'hi hauria per posar a unes 1.300 persones.

La incidència als centres educatius torna a créixer perquè es mantenen 6 aules amb tots els estudiants confinats però n'hi ha dos més, 23 en total, amb part dels escolars en aïllament per positius a la classe. Salut té en vigilància passiva 63 grups escolars, nou menys que dimecres.

tracking