Museu

L'exposició 'Influencers en l'art' va tancar amb 12.528 visitants

El Thyssen valora positivament la resposta del públic local

Influencers en l'art

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exposició "Influencers en l'art. De Van Goyen al Pop Art", del Museu Carmen Thyssen Andorra, va rebre un total de 12.528 visitants entre el 6 d'octubre del 2019 i el passat 10 de gener del 2021, període en què la mostra artística va obrir les portes. Els visitants es van repartir en 3.162 al 2019, 9.055 durant el 2020, i 311 persones enguany.

Cal recordar que l'impacte de la Covid-19 va obligar a tancar la sala d'exposicions durant unes setmanes, fet que ha provocat una davallada de públic de 4.864 persones respecte l'exposició anterior, 'Femina Feminae. Les muses i la col·leccionsita. De Piazzetta a Delaunay', que va comptar amb 17.392 visitants.

"La davallada del 38,82 % de visitants degut al confinament de la població i al tancament de fronteres, ha estat un cop important per l’afluència de públic, però l’equipament ha sabut adaptar-se a la situació generant activitats i ampliant l’horari per fomentar el consum cultural local tant important en aquests moments de recolliment territorial", valora el gerent de la Fundació MuseAnd, Pep Farràs. En el mateix sentit s'expressa la cap de projectes del museu, Teresa Areny, que assenyala que "és molt important continuar apostant pel públic del territori i fomentar la seva participació com a visitants de l’exposició". Del total de visitants, 7.609 han estat residents del Principat.

Actualment, el Museu Thyssen està preparant la nova exposició 'Talents amb Denominació d'Origen. De Rigalt a Puigdengolas', que obrirà les seves portes, el proper 12 de febrer.

tracking