Reconeixement

Encamp rep la bandera de millor Vila Europea de l'Esport

Laura Mas destaca que s'invertirà un milió d'euros en la renovació d'instal·lacions esportives

Laura Mas rep la bandera de millor Vila Europea de l'EsportComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha rebut aquest matí la bandera atorgada com a millor Vila Europea de l'Esport del 2020 entre les vuit ciutats de menys de 25.000 habitants. El reconeixement valora la capacitat d'adaptació d'esdeveniments davant la Covid-19,les activitats esportives per a tots els públics i el posicionament com a referent d'estades esportives d'elit, segons destaca el comú.

Laura Mas ha destacat que Encamp segueix treballant per ser referent d'estades i turisme esportiu i ha recordat que "enguany ja tenim previstes inversions de més d'un milió d'euros per millorar les instal·lacions esportives". La cònsol major ha remarcat que la millora dels equipaments éssobretot perquè els ciutadans de la parròquia "puguin gaudir d'unes instal·lacions de qualitat i uns bons serveis comunals"

L'entrega de la bandera per part del secretari general de ACES Europe, Hugo Alonso, s'ha celebrat sense públic per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia. Alonso ha remarcat "el treball extraordinari" que ha fet Encamp.

tracking