pandèmia mundial

Els 'hippies' demanen al Govern que actuï contra els atacs

El moviment denuncia casos d'assetjament a població andorrana mentre estaven a Espanya

La presentadora Ana Rosa critica la revenda de vacunes "al país més ric d'Europa"AR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El moviment 'Hippies Andorra' ha sol·licitat al Govern i als partits polítics del país que actuïn i donin la seva opinió respecte als atacs que Andorra està rebent des d'Espanya per la "revenda" de les vacunes i el trasllat dels 'youtubers' al Principat per pagar menys impostos. Els 'hippies' denuncien que"no pot ser que es quedin de mans creuades mentre ens menyspreen referint-se a Andorra com "Estanc amb banders o el país més ric d'Europa"" i subratllen que la població "es mereix un respecte" i que fa anys que s'utilitzen injúries d'aquest tipus per atacar el país.

El document també demana als polítics que escoltin als ciutadans i que no pensin en les conseqüències que pot tenir defensar el país. "No penseu en el que diran els altres o els diners que us podeu ficar a la butxaca, teniu un poble que té un orgull molt gran i que no es mereix ser menyspreat d'aquesta manera". Així mateix, denuncien casos d'assetjament a la població andorrana mentre estaven a Espanya.

Els 'hippies', tal com va fer ahir el coordinador de la Joventut Socialdemòcrata,JoaodeMelo, al grup d'IzquierdaUnida, conviden a la població del país del sud a visitar Andorra i a que coneguin la història i cultura del Principat.

tracking