pandèmia mundial

Mor un resident de Sant Vicenç que estava a l'UCI

Salut detecta 71 positius nous i els 10 pacients ingressats a la unitat de cures intensives estan sota ventilació mecànica

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de Sant Vicenç d'Enclar que estava ingressat a l'UCI s'ha convertit en la 93a víctima del virus a Andorra i la setena del brot del geriàtric. Així ho ha informat el ministeri de Salut, que ha detectat 71 positius nous des de l'última actualització sanitària feta ahir que fan crèixer el total de casos des de l'inici de la pandèmia fins als 9.379, mentre que les recuperacions se situen en8.474.

Els casos actius han baixat lleugerament a 812 (cinc menys que ahir), mentre que el nombre de pacients ingressats a l'hospital per Covid ha baixat de 40 a 33 en les darreres 24 hores. Els malalts a planta avui són 23 mentre que a l'UCI hi ha 10 persones, totes elles sota ventilació mecànica. L'àrea Covid habilitada a El Cedre es manté amb 17 usuaris, dels quals5 són procedents de Salita, 7 de Sant Vicenç Enclar, un de la residència Albó i 4 pacients geriàtrics procedents del seu domicili i que ha estat derivats des del servei d'Urgències.

D'altra banda, les aules sota vigilància activa continuen pujant. Actualment n'hi ha 48, de les quals 8 estan aïllades totalment i 40 de manera parcial. D'altra banda hi ha 38 classes en vigilància passiva.

tracking