pandèmia mundial

Demòcrates es desmarca de les acusacions a Miró per Sant Vicenç d'Enclar

El president del grup parlamentari ha manifestat si hi ha alguna negligència serà responsabilitat de qui l'hagi fet, no dels empresaris

Carles Enseñat al Debat d'OrientacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari, CarlesEnseñat, ha manifestat avui que el seu grup es vol desmarcar públicament de qualsevol acusació contra el conseller socialdemòcrata Joaquim Miró, pel brot que afecta el 80% de la residència Sant Vicenç d'Enclar.

Enseñatha destacat que aquest centre ha estat un exemple de com frenar el coronavirus amb un protocol molt estricte i que en cap cas es pot assenyalar Miró -soci del centre juntament amb el president de laCASS-, què la Covid s'hagi colat i hagi afectat els residents. El portaveu demòcrata ha insistit que si hi ha hagut alguna negligènciaseràresponsabilitat de la persona que l'hagi fet, però no dels empresaris de Sant Vicenç d'Enclar. "Com a molt hi ha una responsabilitat individual", ha remarcatEnseñat, que ha recordat que el virus ha afectat també altres residències i centres sociosanitaris. El president dels demòcrates ha elogiat la feina que s'ha fet a Sant Vicenç d'Enclari ha subratllat que "no demanem responsabilitats a ningú, perquè aquest virus és molt contagiós i hem de lluitar tots".

D'aquesta manera, Demòcrates es desmarca de les manifestacions d'algun conseller de la majoria que ahir vaacusar elPS per tenir un "to totalment diferent" amb el brot que hi ha hagut a la residència geriàtrica del que va utilitzar en altres casos similars, precisant que és "altament sospitós que el PS, que exigeix la dimissió del ministreBenazeti qüestiona les capacitats dels ministres Gallardo i Jover, en el moment de protegir un dels seus consellers no obre la boca davant el que està passant a Sant Vicenç".

tracking