Telecomunicacions

DAZN ja es pot veure a Andorra

Andorra Telecom ha tancat un acord que permet l'emissió dels canals lineals del servei d'streaming de competicions esportives

DAZN ja es pot veure a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha tancat un acord amb Movistar, l'empresa que proveeix els canals de la plataforma televisiva de l'antiga parapública, per la incorporació dels canals lineals de DAZN, el servei d'streaming d'esdeveniments esportius que té entre altres els drets de l'Eurocup, competició que juga el BC MoraBanc. Des d'aquesta tarda, s'han incorporat els dos dos canals i ja es poden veure des del Principat, sense cap cost afegit per aquells que tinguin contractats el paquet Movistar+ TotalPlus o el de Fórmula1, competició de la qual DAZN ha adquirit els drets.

"Estem molt satisfets de poder oferir aquests continguts als nostres clients ja que, fins a data d’avui, DAZN no es podia veure a Andorra. El fet de que puguem tenir accés a la Eurolliga i la Eurocup de bàsquet, on podrem veure el MoraBanc Andorra, la Copa del Rei i la Premier League de futbol i el campionat de MotoGP, fa que tinguem, probablement, la millor oferta de contingut esportiu des que comercialitzem la televisió sobre fibra òptica", ha explicat el portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Movistar i DAZN van tancar ahir un acord i des d'avui ja es poden veure a Espanya els dos canals líneals del servei d'streaming. A més de l'Eurocup, DAZN té al país veí del sud els drets d'emissió de l'Eurolliga, les competicions de primera i segona divisió d'Anglaterra (Premier League i Championship), i les copes d'Espanya i Itàlia de futbol, entre altres.

Andorra Telecom ofereix més 'gigues' amb les noves tarifes

tracking