Localitzats 4 fills i el pare, denunciat per l'exparella

La mare va denunciar que va ser abandonada en una benzinera

Localitzats 4 fills i el pare, denunciat per l'exparella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mossos d’esquadra, en coordinació amb la policia d’Andorra, van localitzar ahir un pare i els seus quatre fills menors –de tres mesos a quatre anys d’edat– en perfecte estat de salut. El pare s’hauria endut sense permís els fills el 2 de gener de Mont-roig del Camp.

Etiquetes:

Les mateixes fonts van indicar que els menors continuen a Andorra. La mare va explicar als mossos que la seva exparella la va deixar en una benzinera de Mont-roig del Camp i es va endur els fills sense el seu consentiment i per això ho va denunciar.

Han de ser les autoritats andor­ranes les que han de resoldre aquest conflicte, tot i que el ministre portaveu, Eric Jover, va manifestar ahir a la tarda que encara no hi ha novetats sobre aquest succés i que s’informarà del procediment pròximament.

La dona va presentar una denúncia per maltractaments dissabte passat. La discussió va acabar amb la fugida i la denúncia de la dona, que estava a Mont-roig. La nacionalitat de la parella i els fills no era clara ahir, i ni els mossos ni la policia andorrana van donar més informació, però és segur que no són andorrans ni tampoc residents.

Tot i la gravetat de les acusacions, no hi va haver detencions. Els mossos sí que van confirmar que els petits s’han trobat tots en bon estat de salut i que no corren perill. En no haver-hi detenció, suposadament estarien encara sota la seva tutela. L’home podria declarar en seu judicial andorrana per explicar la seva versió dels fets. La versió de la mare podria generar dubtes als agents que porten la investigació, ja que hi ha indicis que fan sospitar.

tracking