Meteorologia

Nevades febles dissabte a 1.200 metres

Protecció Civil recomana que en dies de molt fred s'ha d'evitar que nadons, gent gran i persones amb malalties respiratòries surtin al carrer

La boira i els cims avui

La neu arriba a tot el paísCarme R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les primeres hores de dissabte 9 de gener podrien venir acompanyades de nevades febles a 1.200 metres que poden deixar gruixos de cinc centímetres, segons les previsions del Servei de Meteorologia. La cota de neu pujarà fins als1.500 ma la tarda amb temperatures mínimes de -4 graus i de -8 graus al Pas de la Casa.

El servei deMeteotambé preveu que aquesta nit les temperatures mínimes segueixin sent fredes amb -6 °Ca Andorra la Vella, -10 °Ca 1.500 metres i -11 °Cal Pas de la Casa i un divendres ennuvolat, però sense precipitacions. En aquest sentit, Protecció Civil ha recordat a través de les xarxes socials que en dies de molt fred cal evitar que nadons, gent gran i persones amb malalties respiratòries surtin al carrer i quesi ho fan han d'estar a l'exterior el mínim temps possible, així com no exposar-se a espais amb vent i evitar estar estona sense moure's.

tracking