pandèmia mundial

Una defunció i 30 contagis nous

La víctima ha estat un padrí de 91 anys que es trobava ingressat a l'hospital

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 91 anys que es trobava ingressat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell va traspassar ahir per la Covid, segons ha pogut saber el Diari. La víctima suposa la defunció número 83 registrada al país des de l'inici de la pandèmia. La mort es va notificar posteriorment a l'actualització de dades que el titular de Salut, Joan Martínez Benazet, va fer ahir durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, que es va celebrar al migdia.

Salut ha notificat avui que en les últimes 24 hores s'han detectat 30 contagis nous i la xifra de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia ha augmentat fins a les 7.699 persones, de les quals6.842 corresponen a la segona onada. El nombre de malalts ha baixat dels 481 als 445, 36 menys que ahir, i s'han donat 65 altes més, i la xifra acumulada de recuperacions ja és de7.171. L'hospital té 15 pacients ingressats, 13 d'ells a planta i 2 a l'UCI, ambdós sota ventilació mecànica.

Les escoles del país tenen 23 aules pateixen algun tipus d'aïllament, de les quals 15 estan amb un confinament total i 8 de manera parcial. Així mateix, hi ha 59 classes més que estan sota vigilància passiva.

tracking