Pandèmia mundial

Mor un afectat per Covid ingressat a l'hospital

Andorra suma 82 víctimes per la pandèmia en una jornada amb 31 positius

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pacient ingressat a planta per la Covid-19 ha traspassat en les últimes hores i es converteix en la víctima 82 de la pandèmia i la nombre 29 de la segona onada, segons ha informat el Govern. Andorra suma avui 31 contagis nous que eleven el total d'afectats a 7.633, dels quals hi ha 478 casos actius, quinze menys dels que es registraven ahir.

L'hospital baixa a 15 ingressats amb Covid, dels quals 13 estan en habitacions de planta, dos menys que ahir, i dos a cures intensives. Un dels pacients de l'UCI continua intubat amb ventilació mecànica en una situació que es prorroga ja durant dos mesos i mig, segons va comentar ahir el ministre de Salut, que va detallar que es tracta d'un home de 60 anys amb greus afectacions pel virus que no estava abans de la infecció al final de la vida.

Set classes tancades

L'afectació de la pandèmia a les escoles manté set aules confinades amb tots els alumnes a casa, una menys que ahir, i 17 tenen part dels estudiants aïllats a domicili pels positius que s'han detectat. El Govern ha notificat aquesta tarda que hi ha 40 grups de convivència en vigilància passiva que continuen amb l'ensenyament presencial.

tracking