pandèmia mundial

Cavalcades del Pare Noel a Andorra la Vella i Canillo

Visita inesperada als infants de les escoles bressols comunals d'Andorra la Vella

El Pare Noel de visita a les escoles bressol comunals d'Andorra la VellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les parròquies d'Andorra la Vella i Canillo celebraran el dijous les cavalcades del Pare Noel. La capital ha organitzat un recorregut de 25 quilòmetres per tal que el Pare Noel pugui visitar el màxim de carrers i que els infants el vegin des de casa o des del seu barri sense haver de desplaçar-se. La desfilada sortirà de la Plaça Guillemó a les 16.30 hores en direcció a Ciutat de Valls, recorrerà Santa Coloma i LaMargineda, i tornarà a fer el recorregut en sentit ascendent dirigint-se cap al centre de la parròquia i finalitzant de nou a la plaça Guillemó al voltant de les 8 del vespre. Lapandèmiaha provocat que aquest any no es pugui fer la tradicional entrega de cartes a laPlaçadel Poble un cop finalitzi el recorregut, però els nens i nenes que ho vulguin encaraestana temps de fer-li arribar per la bústia de l'Oficina de correus màgica situada a la Plaça Guillemó, i també poden enviar-les a través de l'Oficina 2.0.

Canillo començarà la desfilada a les 17 hores amb l'entrega de la clau màgica que obre totes les cases de la parròquia que el cònsol major Francesc Camp farà al PareNoela les Bordes d'Envalira. La carrossadescendiràper la carretera general 2fins alTarter, seguiràfins alnucli de Sant Pere, farà la baixada pel carrer de l'Ermità i continuaràfins alpoble de Ransol ongirarà cuadavant de l'edifici Terra de l'Ordi. El Pare Noeltornarà arecuperar el trajecte de la carretera general 2fins alpoble de l'Aldosa, baixarà a Canillo fins a l'encreuament de l'HotelSkiPlaza, farà el tomb per a l'interior del Prat del Riu direcció a Prats i recularàfins aarribar un altre cop a Canillo per dirigir-se a Meritxell on finalitzarà la cavalcada.

Els infants de les escoles bressol comunals Conxita Mora Jordana i de Santa Coloma han rebut una visita inesperada. El Pare Noel, en companyia de la consellera de Social, Meritxell Pujol, i dels seus educadors, ha visitat els més menuts abans de la gran nit.

tracking