Pandèmia mundial

Vint-i-cinc contagis nous i un segon pacient a l'UCI

L'hospital continua amb 17 persones afectades pel virus

Martínez BenazetSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha notificat avui que s'han detectat 25 contagis nous i que el nombre de casos totals acumulats des de l'inici de la pandèmia és de 7.602. Martínez Benazet ha detallat que hi ha sis persones menys amb Covid respecte a les dades facilitades ahir i que actualment la xifra d'actius és de 493 persones, així com 31 altes noves que han fet augmentar les recuperacions a 7.028. El titular de Salut també ha lamentat la mort de la víctima número 81, una dona de 81 anys que estava ingressada a planta de l'hospital per Covid i ha detallat que la taxa de reproducció de la malaltia està a 0,86.

Una persona contagiada per la infecció ha ingressat en les últimes hores a la unitat de cures intensives que suma el segon pacient amb el virus, tot i que només un dels afectats necessita ventilació mecànica, segons ha informat el SAAS. L'hospital continua com ahir amb 17 malalts de coronavirus amb la diferència que avui n'hi ha 15 a planta per l'ingrès nou a l'UCI.

Salut també ha comptabilitat que hi ha 23 aules amb algun tipus de confinament, de les quals 8 es troben aïllades completament i 15 de manera parcial mentre que 49 classes es troben sota vigilància passiva.

Planta de l'hospital preparada per als pacients amb Covid-19

tracking