La policia deté un contrabandista al Pas que s'amaga al lavabo d'una botiga

Arrestada una dona per agredir la filla menor de la parella i un home per pegar el fill

Interior haurà de tornar a revisar el polèmic concurs d'oficials de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres a la tarda un contrabandista francès al Pas de la Casa. En un primer moment l’home no va fer cas de les indicacions dels agents d’aturar-se, va fugir corrent i es va amagar als lavabos d’un establiment comercial, d’on no volia sortir. Per poder arrestar-lo els agents van haver de rebentar la porta dels serveis. Una vegada va ser controlat es va escorcollar el turisme del contrabandista, on es van trobar 1.800 paquets de tabac valorats en 6.264 euros. Es va procedir a la seva detenció i se l’acusa d’un delicte contra la funció pública (desobediència) i l’ordre socioeconòmic (contraban de tabac).

Etiquetes:

D’altra banda, segons va informar el cos en un comunicat, la policia va detenir dissabte a la nit una dona de 32 anys després que una patrulla fos requerida a un domicili de la capital per una disputa familiar, i una vegada van arribar al lloc els agents van constatar que hi havia hagut una agressió per part de la dona a la filla menor de la seva parella. Una detenció similar es va produir diumenge a la nit, quan un home de 39 anys va ser arrestat per una agressió al fill, que també és menor.

Aquestes són tres de les 17 detencions que es van produir durant la setmana passada, de les quals onze corresponen a persones que van conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Un resident de 66 anys va arribar a marcar dimarts passat a les deu de la nit una taxa de 2,33 g/l després de tenir un accident amb danys materials.

D’altra banda, una dona i un home de 43 i 33 anys van ser detinguts dilluns passat per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Un dia abans, el servei d’Immigració va rebre una sol·licitud per a l’obtenció d’una autorització de residència i treball de la dona per reagrupament familiar amb l’home. Verificada la documentació, es va detectar que el document dels antecedents penals era fals, així com el certificat de matrimoni.

tracking