Occitània

Quatre productors andorrans, convidats als mercats de Foix i Saint Girons

La participació s'emmarca en el diàleg de cooperació transfronterera entre Andorra i Occitània

Una de les paradetes andorranes al mercat de Foix d'aquest matíSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre productors locals andorrans han estat convidats de manera excepcional als mercats de productes locals de Foix i Saint Girons que es realitzen aquest matí i demà al matí a les dues viles. Tots ells estan adscrits a la marca de Productes agraris i artesants d'Andorra, i han pogut participar en la trobada, que ha seguit les mesures i restricciones de seguretat.

Aquesta participació s'emmarca en les accions previstes en matèria agrària i agroalimentària que busquenpotenciar l’economia verda i forma part del Diàleg de cooperació transfronterera entre Andorra i Occitània. A més, es vol potenciar la creació d’una oferta més àmplia i variada de productes de proximitat a efectes d’afavorir el consum de productes locals de qualitat i generar un marc més propici a la diversificació de la producció agrària sota criteris de qualitat i sostenibilitat.

Aquesta és la primera iniciativa entre ambdues parts, però la voluntat és que aquest tipus d'activitats es puguin fer extensives de manera recíproca amb el pas del temps per mitjà de la participació de productors locals andorrans i francesos a esdeveniments diversos tant al Principat com a França.

tracking