Treball

El Servei d'Ocupació registra 944 aturats

Un 27% dels treballadors que tenen una suspensió de contracte de treball pertanyen al sector del comerç

Ocupació registra una xifra rècord de 1.251 aturats durant el mes d'abrilFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei d'Ocupació té a dia d'avui un total de 944 persones inscrites. Així ho ha fet saber el ministre portaveu, Eric Jover, qui ha destacat que la xifra ha agumentat respecte a finals d'octubre, quan era de 888 aturats. Les darreres dades del servei també constaten que el nombre total de llocs de treball oferts és de 1129, una xifra superior a la de finals d'octubre, que erade 1.063.

Els ajuts per desocupació durant l'octubre han permès beneficiar-se a 148 persones, un 19,6% menys respecte al mes anterior, de les quals 85 corresponen a una desocupació involuntària abans de la pandèmia i 63 han estat prestacions ocasionals arran de la situació causada pel coronavirus. La xifra total destinada a aquesta prestació específica durant el mes d’octubre puja a 45.104,92 euros.

El comerç, el sector amb més ERTO

Eric Jover també ha informat que un 27% dels treballadors que tenen una suspensió temporal del contracte de treball (STCT) pertanyen al sector del comerç, mentre que un 19% són de serveis, un 18% de l'hoteler i un 12% de la indústria. El comerç, els hotels i els serveis també són els sectors amb més assalariats amb reduccions de jornada laboral, amb un 30%, un 22% i un 17% respectivament.

tracking