solidaritat

Ubach visita virtualment els projectes d'Agua de Coco a Madagascar

La ministra ha mantingut una conversa amb el president de l'entitat i ha visionat un vídeo amb els 11 projectes en els quals Andorra ha participat

Ubach visita virtualment els projectes d'Agua de Coco a MadagascarGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors Maria Ubach, ha participat avuienuna visita virtual dels projectes de l'ONGAguade Coco instal·lada aTuléar, Madagascar. Ubach ha mantingut una conversa amb el president de l'entitat, JoséLuísGuirao, qui ha agraït el finançament del Govern i ha informat que durant la gala anual que celebren se li entregarà el premi al millor recorregut en reconeixement a la seva trajectòria de10anys com a patrocinador.

La ministra també ha visionat un vídeo amb els 11 projectes en els quals Andorra ha participat. Així mateix, Ubach ha pogut parlar amb alguns dels beneficiaris de Madagascar i amb un voluntari internacional, fet que ha permès donar l'oportunitat als membres del ministeri d'Afers Exteriors de conèixer com s'han adaptat els projectes per garantir-ne la continuïtat en temps de pandèmia.

El Govern va començar a col·laborar amb l'entitat el 2011 i al llarg d'aquesta dècada ha cooperat en el finançament d'onze projectes repartits entre Madagascar i Cambodja amb una aportació total de prop de 300.000 euros. L'ONG, creada el 1994, té com a prioritat desenvolupar i permetre l'accés per a tothom a una educació de qualitat i inclusiva i faciliten la creació d'escoles de música i esport per garantir que els alumnes no caiguin en xarxes de prostitució o de drogues.Aguade Coco també desenvolupa projectes de protecció i promoció del medi ambient i la protecció d'àrees mediambientals autòctones.

tracking