Solidaritat

Segon Plein Air per la Discapacitat al Thyssen

L’activitat es durà a terme a l’espai EduCarmen del museu durant el cap de setmana

Segon Plein Air per la Discapacitat organitzat pel ThyssenMCTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Carmen Thyssen Andorra organitza aquest cap de setmana el segon Plein Air per la Discapacitat amb motiu de la cinquena edició del concurs d'obra gràfica per al disseny de la tassa commemorativa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzat en col·laboració amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. "Hem proposat a la Fundació d’allargar el certamen fins al 15 de novembre, per organitzar noves sessions del Plein Air tenint en compte la bona acollida del cap de setmana passat", explica la cap de projectes del Thyssen, que afegeix que "en la situació actual de pandèmia, el Museu vol estar al servei de les persones i promoure activitats pel gaudir familiar cultural, a través de l’expressió artística".

Així doncs, el museu posarà adisposició dels interessats tot el material necessari i l’activitat es durà a terme a l’espai EduCarmen amb aforament limitat a 6 persones per sessió. L’activitat és oberta a totes les edats i especialment al públic familiar, i es podrà escollir entre diferents horaris durant els dos dies. Totes les làmines participants formaran part del concurs que finalitzarà el mateix diumenge 15 de novembre. L’obra gràfica premiada serà reproduïda en la tassa commemorativa i comercialitzada a la botiga del museu.

Les tasses commemoratives es vendran a l’empresa I&I Serveis de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i al mateix Museu.

tracking