política

El PS retira la moció per ajornar el Codi de procediment civil

La formació celebra que Govern hagi rectificat per donar compliment a les demandes dels advocats

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari socialdemòcrata ha retirat aquest matí la moció de censura per ajornar el Codi de procediment civil que va anunciar en la sessió del passat dijous al Consell General. Govern ja va informar divendres que ajornava l'entrada en vígor del Codi quatre mesos i va impulsar la creació d'una comissió de treball executiva per donar “respostes àgils” a la justícia. aquest fet que el ha portat al PS a retirar la moció i a celebrar la resposta per part de l'executiu davant les demandes del Col·legi d'Adovcats.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha explicat que l'objectiu de la proposta "era generar debat per aconseguir avenços per millorar la crisi que pateix la justícia del nostre país, que afecta i ofega les nostres administracions, el conjunt d'empreses del país i tota la ciutadania. Celebrem que s’hagi creat aquesta comissió de treball. Confiem que tothom complirà la seva part i estarem disposats a participar sempre que sigui necessari".

Des del PS han remarcat que estan a favor de la implementació del Codi de procediment civil, pel qual van votar a favor, "perquè suposarà un avenç en dret civil".

tracking