Ensenyament

El programa de beques Fulbright celebrà el 20è aniversari

El comitè bilateral ha celebrat avui la reunió anual per fer el seguiment dels programes

Maria Ubach i Ester Vilarrubla, en la reunió d'avui.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i la d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, han presidit avui la reunió anual del comitè bilateral Fulbright Andorra, en la qual ha estat participat, de manera telemàtica, el cònsol dels Estats Units a Andorra, Robert Riley, així com diversos tècnics d'ambdues delegacions.

La reunió ha servit per fer el seguiment dels programes associats al conveni entre Andorra i els EUA, com ara els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als Estats Units o el programa d'assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema eduactiu andorrà. També destaca el programa 'summer', destinat a professors del Principat.

Un dels punts que s'ha posat en relleu és que enguany es compleixen 20 anys de la signatura de l'entesa sobre el programa d'intercanvi Fulbright, així com 25 anys de l'establiment de les relacions diplomàtiques entre ambdós països. Ambdues delegacions també han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre les els dos països i han mostrat la voluntat de donar-hi continuïtat i enfortir la cooperació en el futur.

tracking