Pandèmia mundial

Baixen a 997 els casos actius de Covid amb 40 positius nous

Dos pacients ingressats han rebut l'alta i l'hospital suma 25 afectats

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El total de casos actius de malats de Covid ha baixat avui del miler i queda en 997 malalts per la reducció de positius nous a 40 i les 73 altes que s'han donat avui, segons ha informat el Govern. Els afectats des de l'inici de la pandèmia són 5.477 i les recuperacions s'enfilen a 4.405 persones que han negativitzat el virus.

Dues de les persones que estaven hospitalitzades per la Covid han abandonat el centre en les últimes hores i la xifra d'ingressats per la pandèmia baixa a 25 persones. La reducció de la pressió sanitària es concreta en 18 pacients a habitacions de la planta de coronavirus, un menys que ahir, i també a cures intensives on queden els set malalts que estan amb ventilació mecànica i ha abandonat la unitat l'afectat que hi era ahir però sense intubar, que ha passat a planta.

La situació no varia respecte les dades d'ahir a l'àrea geriàtrica d'El Cedre per a residents afectats pel virus ja que continuen quatre padrins a la cinquena planta habilitada per als malalts de la Covid. El ministre de Salut va assegurar ahir que els pacients evolucionaven bé i que es preveien noves altes aquesta setmana.

tracking