Més de 70 publicacions al concurs #Andorrapaisatge de Govern

La fotografia guanyadora ha rebut un lot variat de productes d'Andorra valorat en 150 euros

Més de 70 publicacions al concurs #Andorrapaisatge de Govern@DescobreixAndorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una setantena de publicacions han participat al concurs fotogràfic a Instagram impulsat pel ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i la secretaria d'Estat d'Igualtat i Participació Ciutadana. El concurs s'emmarcava en la voluntat d'implicar a la ciutadania en la participació de la nova estratègia del paisatge d'Andorra (ENPA) 2021-2035.

La fotogragia guanyadora ha estat una compartida pel compte @DescobreixAndorra, que ha rebut 944 m'agrada. Els responsables del compte han rebut aquest matí el premi, un lot variat de productes d'Andorra per un valor aproximat de 150 euros.

Per participar calia publicar una imatge amb l'etiqueta Andorrapaisatge captada al Principat i relacionada amb els objectius de la nova estratègia, amb paisatge d'alta muntanya, entorns fluvials, paisatges urbans, infraestructures integrades en el paisatge, entorns agraris i forestals.

D'altra banda, des del ministeri han recordat que el qüestionari per participar de manera activa en l'ENPA es mantindrà oberta a la plataforma visc.ad fins al proper 30 de novembre.

tracking