Concurs

Actua i GSIC de Microsoft impulsen una competició d''start-ups'

L'activitat forma part de l'acord estratègic per donar impuls a la indústria de la tecnologia esportiva

Signatura entre Jordi Gallardo i Iris CórdobaActua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actua i Global Sports Innovations Center (GSIC), de Microsoft, han impulsat l'Andorra Sports Startup Challenge, una competició d'start-ups amb la qual volen identificar solucions més disruptives i les últimes tecnologies a tot el món. La voluntat és millorar l'experiència i la fidelització de l'usuari per desestacionalitzar l'oferta esportiva i turística del Principat. "L'objectiu d'aquesta iniciativa és buscar solucions i tecnologies com plataformes de dades de clients, anàlisi de dades o realitat augmentada, que permetin interactuar amb els clients, conèixer les seves preferències i afegir valor als grups d'interès d'Andorra", afirma Iris Córdoba, directora general de GSIC.

De la seva banda, el ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d'Actua, Jordi Gallardo, destaca que "GSIC treballarà, juntament amb professionals andorrans, en un programa d’activitats i serveis d’assessorament i mentoria. Andorra es beneficiarà d’una xarxa internacional de col·laboradors i ambaixadors de GSIC per reforçar l’ecosistema innovador de la indústria dels esports d’hivern i del ciclisme".

La convocatòria estarà oberta del 9 de novembre al 13 de desembre i les 10 millors propostes podran presentar la seva solució en un esdeveniment en línia davant d'un jurat format per representants de l'ecosistema esportiu i les entitats organitzadores. El 3 de febrer s'anunciarà un guanyador del concurs, que rebrà una subscripció GSIC gratuïta d'un any,un programa de mentoria de 3 mesos amb GSIC i experts en matèria, la possibilitat d’accedir al programa Microsoft per a start-ups, així com una subscripció gratuïta d’un any a l’Andorra Esports Clúster i un paquet turístic per visitar Andorra.

tracking