Pandèmia mundial

L'Stop Lab mòbil s'instal·larà a Santa Coloma a partir de demà

Hi romandrà al voltant d'una setmana després d'uns dies a la Massana

Proves TMA a l'Stop Lab de la MassanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Stop Lab mòbil canviarà novament d'ubicació a partir de demà i es traslladarà a Santa Coloma. Així ho ha indicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en la compareixença d'aquesta tarda, en la qual ha especificat que hi romandrà al voltant d'una setmana. A més, ha animat a tots els veïns de la localitat que utilitzin la instal·lació en cas de tenir sospites de possible contagi.

Així doncs, l'Stop Lab mòbil deixarà la Massana, on hi ha estat des del diumenge passat. En la darrera jornada d'avui, s'han fet provesde detecció de la Covid-19 sense necessitat de demanar cita prèvia. El canvi de procediment s'ha adoptat perquè avui és l'últim dia que el dispositiu per fer TMA esta instal·lat a la parròquia.

34 aules amb positius

D'altra banda, el ministre ha explicat que actualment hi ha 13 aules amb vigilància activa arran de positius entre els alumnes, de les quals tres continuen totalment confinades i la resta ho estan parcialment. A més, hi ha 21 classes amb vigilància passiva ja que s'han trobat positius però hi ha hagut un ús constant de la mascareta.

tracking