gastronomia

Balanç positiu de les Jornades de Cuina de la Massana malgrat les restriccions

Alguns dels catorze restaurants participants l'han qualificat com la millor fins ara

Balanç positiu de les Jornades de Cuina de la Massana malgrat les restriccionsComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les restriccions a causa de la pandèmia no han evitat que les la 13a edició de les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana Fogons fossin un èxit. Fins i tot alguns participants les han qualificat com la millor campanya fins ara.“Ha estat una de les edicions en què hem servit més menús, fins i tot algun dia hem fet el ple total i totes les taules han demanat l’oferta de la Massana Fogons”, ha assegurat el xef Julien Vaillant, de l’hostal Palanques.

Tot i la incertesa del context actual, el comú de la Massana va decidir continuar amb les accions de promoció de la restauració de la parròquia. “No sabíem del cert com aniria, a causa de les mesures que limiten l’aforament, però per a nosaltres és una satisfacció veure que els participants estan contents”, ha comentat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Un total de 14 restaurants han participat en aquesta edició, els mateixos que l'anterior. Una de les novetats d'aquesta edició era que per una despesa superior als 30 euros en menús de la Massana Fogons, el cmú lliurava un val de compra de cinc euros que es pot bescanviar abans del 31 de desembre als bars i restaurats de la parròquia adherits a la campanya promocional.

El comú ja està treballant en noves accions per promocionar la gastronomia.Garrallà ha avançat que s’està dissenyant una campanya per potenciar el menjar per emportar i el servei a domicili “ja que ara és una opció molt bona per aquelles persones confinades o que prefereixen no sortir de casa”. A més, també s’està treballant en les Jornades de Cuina d’Hivern que tindran lloc a principis d’any, com és habitual.

tracking