Societat

Més de 230 persones reben assistència al domicili

El Govern s'ha sumat al Dia del Cuidador amb una campanya de conscienciació en línia

Dia del Cuidador
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 230 persones cada mes reben assistència a casa a Andorra, tant des de l'àmbit públic com privat, la qual cosa requereix més de 5.100 hores mensuals de servei per part de la seixantena de professionals que conformen els equips d'atenció. A més, durant la pandèmia, s'han atès una quinzena de persones amb Covid-19, donant suport també a les famílies que que no han pogut assumir la cura i atenció dels seus.

Aquestes dades han estat publicades per Govern, que s'ha sumat al Dia del Cuidador que se celebra avui amb una campanya de consciencació de caire digital, donada l'emergència sanitària. Des de l'executiu s'ha elaborat un vídeo que s'ha difós a les xarxes socials en el qual es mostra l'activitat que es fa als domicilis, i amb el qual es vol reconèixer el valor de la tasca dels professionals que actuen al país.

Des de Govern han destacat que dins del pla d'acció governamental de l'Horitzó 23, es remarca la importància de l'eix d'acció de situar a les persones en el centre de les polítiques socials, tenint en compte que l'atenció domiciliària és la màxima expressió de l'atenció integral centrada en la persona.

Més de 230 persones al mes reben assistència al domicili

tracking