Mobilitat

Talls de trànsit a Dr. Vilanova per l'obra de la passarel·la

El comú ha informat que els tancaments del carrer es produiran tot el novembre

La passarel·la va de la plaça del Poble a la del ConsellComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació pel carrer Doctor Vilanova d'Andorra la Vella quedarà interrompuda a partir de demà de manera puntual per les obres de la passarel·la de la plaça del Poble al carrer de la Vall, segons ha anunciat el comú. La nova infraestructura sobrevolarà part del viaducte de l'edifici de Govern, serà exclusivament per a vianants i tindrà una longitud de29,5 metres i 4 metres d'amplada. La corporació destaca que aquesta passarel·la serà una nova via de comunicació per arribar al centre històric.

Els talls de trànsit es produiran al llarg de tot el novembre i el recorregut s'haurà de fer per l'avinguda Meritxell i per Prat de la Creu.

Els primers tancaments s'han fixat per a demà des de les 22h a les 6 del matí i també n'hi haurà el12 i 13 de novembre entre les 19h i les 13h. Els següents talls seran del 18 al 20 de novembre amb afectació des de les tres a les set de la tarda i entre el 23 i 25 de novembre el trànsit es prohibirà des de les nou de la nit a les sis del matí, segons ha detallat el comú.

tracking