ordenament territorial

Govern eixamplarà la CG-1 a l'enllaç d'Aixovall

L'executiu licita el projecte que discorre pel túnel de la Tàpia i s'ha previst en diverses fases

Entrada sud al túnel de la Tàpia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat en la sessió d'avui del consell de ministres la licitació del projecte per a l'eixamplament de la CG-1 a l'enllaç d'Aixovall. Aquesta serà la primera fase d'un projecte que s'ha previst en vàries i serveix per establir el carril reversible a Sant Julià entre Aixovall i el carrer Isidre Valls. L'obra discorrerà pel túnel de la Ta`pia i en un primer moment s'efectuarà una obra civil al ramal del marge esquerre de la CG-1, prop de la rotonda d'Aixovall, on es vol garantir l'amplada del doble carril que li ve del túnel de la Ta`pia.

Es vol enderrocar la part final de la barrera formigonada que separa els carrils deprimits dels que provenen del túnel, sense afectar les voravies actuals. La licitació també proposa posar en marxa l’obra civil de la boca nord del túnelde la Tàpia, mentre es van redactant la resta de fases.

El concurs que s'ha licitat és de caràcter nacional, modalitat ordinària i procediment obert, i les empreses interessades poden presentar les ofertes a Tra`mits, on trobaran el plec de bases, fins el 10 de desembre.

tracking