Empresa

Govern actualitzarà els estatuts de Ctrasa

La ministra Calvó assegura que la modificació es vincularà amb el projecte de llei d'economia circular que s'està treballant

Calvó defensa l'etiqueta energètica davant el neguit dels immobiliarisSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern està treballant en l'actualitzacio dels estatuts de Ctrasa, que des del 2013 és de propietat 100% pública. Així ho ha indicat la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílva Calvó, en resposta a una pregunta del conseller socialdemòcrata, Roger Padreny, que va demanar per què no s'havia adaptat encara la naturalesa jurídica del centre de tractament de residus, una demanda del Tribunal de Comptes. Calvó ha acceptat que, tot i que l'empresa ha continuat funcionat de manera normal, hi ha una incoherència entre la situació actual i la finalitat de l'estructura concessional. La ministra ha assegurat que es farà un canvi a través del projecte de llei per modificar els estatuts de Ctrasa, que està íntimament vinculat al projecte de llei d'economia circular que també s'està treballant.

En relació a quan Govern farà la modificació, Calvó ha indicat que "els mesos vinents" s'entrarà al Consell General el projecte de llei de la modificació dels estatuts, així com el de l'economia circular, i la data es farà efectiva quan s'acabi la fase de concertació que es du a terme amb les empreses i els organismes afectats pel segon projecte.

tracking