Comuns

El PS d'Andorra la Vella, indignat amb Marsol per la nòria

González denuncia falta de transparència de la majoria i lamenta que encara no hagi rebut la documentació relativa a l'atracció

El conseller del PS, Sergi González, davant de la nòria.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gestió de la instal·lació de la nòria ha indignat la minoria El PS + Independents d'Andorra la Vella, que ha criticat les maneres de fer de la cònsol major, Conxita Marsol i ha denunciat la falta de transparència de la majoria comunal. El conseller Sergi González ha exposat que el passat 19 d'octubre el cònsol menor, David Astrié, li va comentar de manera extraoficial que l'arbre de Nadal amb llums i so no s'instal·laria enguany, i que estaven valorant altres opcions com la roda de fira, però que encara no hi havia res tancat. No obstant, el passat dia 28 el BOPA va publicar que l'adjudicació es va fer a la Junta de Govern del 14 d'octubre.

A més, el conseller socialdemòcrata del comú de la capital ha lamentat que fa set dies que va demanar la informació relativa a la nòria (contractes, assegurances, cost, informes d'idoneïtat,....) i encara no ha rebut resposta. "Hem vist unes arts i unes maneres de la majoria que no ens agraden. Això no es normal", ha comentat González, que considera que s'està menystenint la minoria, així com aquells que van donar suport a la seva candidatura. "La transparència ha de ser els 365 dies de l'any, no només quan hi ha eleccions", ha sentenciat el membre del PS.

En aquest punt, la formacio socialdemòcrata demana, especialment en un context de crisi com l'actual, escoltar la ciutadania i "remar tots per un mateix camí". "El que no podem fer és ocultar informació", ha indicat González, que ha criticat que la majoria digui que es reduirà la despesa per al Poblet de Nadal però s'augmentin altres despeses, com la de l'enllumenat. "A què juguem? No és moment de jocs, és moment de dir les coses clares i fer accions clares per a la ciutadania", ha manifestat el conseller del PS, que ha demanat el cost del Poblet del 2019 i el pressupost per enguany.

tracking