Tecnologia

La Fundació Crèdit Andorrà inicia demà el taller de Powerpoint per a gent gran

El curs s'impartirà des de demà fins al 17 de desembre, cada dimarts i dijous d’11 a 12 hores

La Fundació Crèdit Andorrà obre una aula virtual per als usuaris de l'EspaiFundació Crèdit Andorrà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà començarà demà el taller de Powerpoint per a gent gran, una activitat que es farà virtualment i que forma part de les iniciativesde L’espai, el centre social d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys.

El curs s'impartirà des de demà fins al 17 de desembre, cadadimarts i dijous d’11 a 12 hores iels usuaris aprendran a crear diferents presentacions amb imatges, gràfics i totes les eines de què disposa el programa.

La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa la plataforma de formació virtual de L'espai arran de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 per estar més a prop de la societat i fomentar, a través d’eines virtuals, la formació. La plataforma de formació virtual de L’espai, a través de la qual es desenvolupa el programa ‘Envelliment saludable’ aquesta temporada, compta amb més de 110 subscriptors i les càpsules formatives tenen una mitjana de 80 visualitzacions. Les que desperten més interès, com les relacionades amb les noves tecnologies, arriben a acumular més de 120 visualitzacions.

tracking