pandèmia mundial

El cribratge a 8 aules de Santa Coloma permet detectar 15 casos

Un positiu correspon a un docent dels 60 que s'han fet la prova

Escola Andorrana de Santa ColomaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cribratge que s'ha realitzat durant el cap de setmana a 161 alumnes i 40 docents de primària i maternal de l'escola andorrana de Santa Coloma ha permès detectar 15 positius. Així ho ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant la compareixença d'aquesta tarda, en la qual ha destacat que només un cas correspon a un docent, mentre que la resta són alumnes de diferents aules.

Cal recordar que aquest centre ha tingut una important incidència del virus en les primeres setmanes de curs i fins ara només hi havia vuit aules de 23 sense casos. Per tant, es va decidir des de Salut realitzar un cribratge a aquelles classes que encara no havien tingut casos confirmats per tenir un retorn de les vacances més segur.

D'altra banda, el nombre total d'aules que actualment tenen afectacions pel virus es manté respecte ahir, tot i que algunes han passat d'una vigilància activa a passiva. Actualment hi ha 24 classes amb una control de Salut actiu, de les quals 21 estan totalment aïllades i 4 de manera parcial. A més, hi ha 21 classes amb vigilància passiva.

tracking