Audovisuals

Cultura endega una nova edició del concurs RECcrea

Els estudiants poden lliurar els curtmetratges en català fins al 23 d'abril a les 14 hores

Natalia Garrancho i Monica Magalhaes, guanyadores del RECcrea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Cultura, a través del servei de Política Lingüística, ha endegat la setena edició del concurs de curtmetratgesRECcrea, destinat a estudiants de 3r i 4t de segona ensenyança, 3r i 4t d'ESO,troisièmeiseconde, i amb l'objectiude promoure la creativitat audiovisual en català. Aquesta nova edicióescelebra després que la sisena quedés deserta per la poca participació a causa de la pandèmia i perquè els treballs presentats no s'adequaven a les bases.

Les obres audiovisuals han de ser en català, de temàtica lliure, i no poden durar més de vuit minuts, i es recomana la gravació amb càmeres de vídeo o fotogràfiques d'alta definició i estabilitzadors d’imatge, com per exemple, un trípode, per garantir la qualitat de la imatge.Les bases completes del concurs es poden trobar al web www.catala.ad i els estudiants poden presentar els curtmetratges fins al 23 d'abril a les 14 hores.Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra de 700, 500 i 300 euros, respectivament, i els curts s’emetran a Andorra Televisió. Així mateix, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.

El RECcrea inclou dues fases formatives a les aules: la primera amb el guionista Albert Galindo, qui explicarà què és i com es crea un guió, i la segona amb l’Associació Ull-Nu que orientarà els alumnes en l’elaboració dels curtmetratges, la direcció d’actors i la supervisió del treball audiovisual.

tracking